Nederlands

RAD B.V. - Master Distributor for
Europe, Middle East & North Africa

Werken voor RAD

RAD Torque Systems B.V. te Soest is een dochteronderneming van het Canadese New World Technologies Inc., fabrikant van elektrisch en pneumatisch aangedreven momentsleutels, die verkocht worden onder de merknaam RAD Torque. De RAD momentsleutels worden gebruikt voor het snel en nauwkeurig aandraaien van boutverbindingen waar grote krachten voor nodig zijn. Bijvoorbeeld bij het installeren en onderhouden van windturbines, bruggen, petrochemische installaties, grote (graaf)machines etc.. New World Technologies heeft een aantal producten ontwikkeld die een aantal belangrijke voordelen voor de klant opleveren t.o.v. de concurrerende producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat RAD producten qua technologie voorop lopen in de markt.

Als ‘Master Distributor’ voor het EMEA gebied verzorgt RAD B.V. de verdere distributie van deze producten naar haar distributeurs en naar directe B2B klanten binnen de Benelux.

 

Accountmanager EMEA Administratief Medewerker Binnendienst
Om ons distributeurs netwerk verder uit te bouwen en bestaande distributeurs beter te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste accountmanager EMEA (m/v) met een technisch / commerciële achtergrond. Wij zoeken een enthousiaste administratief medewerker binnendienst, voor 24 uur in de week, die onze verkoopafdeling kan ondersteunen.